Televisieprogramma`s 
dvd NR.
TITEL
 

Terug naar Index

DVD160
1 dvd

 

SHOWROOM BIS
01-09-1981

Serie programma's waarin Jan Fillekers en Henk van der Horst praten met mensen over hun soms wat vreemde hobby's en eigenaardigheden en die ook in beeld brengen. Deze aflevering een compilatie van enkele opmerkelijke mensen uit voorgaande afleveringen.

BUGATTIVerslag van de jaarlijkse herdenkingstocht van de Nederlandse vereniging van Bugattisten naar Molsheim in de Elzas en gesprek met de huilende Jean Prick.
MOTOREN Gesprek met Job Luit uit Saaxumhuizen over zijn verzameling onderdelen van motoren. Voor de energievoorziening maakte hij van rommel een windmolen.
HUISVLIJT Henk van der Horst en Jan Fillekers met liedje "Huisvlijt" over de knutselwerkjes van verschillende gasten in Showroom met dupes daarvan.
OLYMPISCHE SPELEN Dhr. J.W.M. Gadella uit Duivendrecht speelt met pionnen de Olympische Spelen na.
SJOKE JANSEN Gesprek met de alleenwonende Sjoke Jansen, die in geen vijftien jaar haar Kempense boerderij verliet en niets van moderne dingen wil weten.
VLIEGTUIG-SPOTTER Tekenleraar Peter Haak vertelt, in zijn huisje op het Friese platteland, over zijn hobby om gesprekken af te luisteren van overvliegende vliegtuigen.
DIRK VAN NOORT Gesprek met de 82-jarige Dirk van Noort uit Elst, die niet gelooft dat er mensen op de maan zijn geweest.
WALENBURGS ORKEST Repetitie en optreden van een orkest bestaande uit thuislozen en personeel van het tehuis "De Walenburg" in Amsterdam olv dirigent Harm van Ruth.
BOOMCHIRURG Boomchirurg Leendert Bron uit Tricht vertelt over zijn leven en werk, met tussenshots van bomen in een winters landschap.

HET OPONTHOUD
24-01-1982

Televisiespel van Willem Capteyn. Lex en Marja wonen samen en hebben financiële problemen. Door een toeval ontmoeten ze een man die bereid is hen te helpen. Lex neemt de hulp aan, maar Marja besluit alleen verder te gaan.
Acteurs: Jeroen Krabbé, Cristel Braak, Hans van Tongeren, Frits Lambrechts en Lex de Regt.